Payloads

DJI Zenmuse X5R foto-/ filmcamera + zoom


De Zenmuse X5R beschikt over een indrukwekkende Micro 4/3 sensor die in staat is in 4k RAW te schieten voor ongekende professionele kwaliteit. Met een framerate tot wel 30fps en gemiddelde bitrate van wel 1.7 Gbps (maximum bitrate).
De X5R schiet keer op keer adembenemende professionele beelden. Door een krachtige MFT-sensor schiet de camera 16 MP foto’s met prachtige details. De geïntegreerde 3-assige stabilisatie gimbal houdt de camera in evenwicht. Eindelijk een camera die echt past bij professionals!

DJI Zenmuse XT powered by FLIR, thermische camera


Thermische beelden maken vanuit de lucht wordt nog nooit zo gemakkelijk met de DJI Zenmuse XT thermische camera. Door FLIR’s ongeëvenaarde expertise in Gimbal-technologie én beeldoverdracht is de DJI Zenmuse XT, dé ultieme oplossing voor snelle en betrouwbare thermische beelden. Met de Zenmuse XT leg je heel snel grote gebieden vast met grote nauwkeurigheid. Ook worden infrarood metingen mogelijk. Door de hoge gevoeligheid (50mK) levert de camera erg accurate temperatuur metingen, ideaal voor ‘analytics and telemetry’.

Sequoia Parrot, multi spectrale sensor


Met een gewicht van slechts 107 gram, is de Sequoia een krachtige sensor in een opmerkelijk klein pakket. Deze camera beschikt over vier 'narrowband' filters geoptimaliseerd voor het analyseren van de gezondheid van gewassen. Ook beschikt de Sequoia over een 16 megapixel RGB 'imager', voor eenvoudige digitale scanning. Sequoia’s instralingssensor en geïntegreerde gps maken het een accurate en gekalibreerd hulpmiddel voor precisielandbouw.

RI